dissabte, 24 de març del 2007

OVNIS

Quan preguntes a la gent si existeixen els Ovnis et trobes que no tothom hi creu, molts encara creuen amb un Déu, amb un ser que ningú mai a vist. Un ser (no sé si viu...) que ha creat un món magnífic, un món amb moltes races, un món ple de vegetació i éssers animals. Sincerament, crec que no pot existir un ésser capaç de crear tal planeta, no crec amb un, suposo que home, capaç d’inventar-se i crear un món realment preciós. Si això fos així seria un gran Enginyer, Biòleg, Geògraf.... realment seria un ésser tot poderós!! Carai quin paio no?? I aquest senyor d’on hauria sortit?? Com s’hauria creat a ell mateix?? Si va crear el planeta terra, com s’ho va fer quan encara no tocava terra? Molt curiós..... em sembla bastant ingenu pensar que això fos possible, sempre respectant l’opinió de la gent, clar.




Jo penso que el planeta és una gran pedra despresa d’una altra pedra més gegant, igual que la lluna, Saturn etc... és tan gran i nosaltres tan petits que som atrets per ell (la gravetat). Jo no sóc qui per dir com es va crear, per això existeixen tot tipus d’estudiosos que representen les seves tesis. Però si podria donar la meva opinió de perquè tota la humanitat té el seu propi Déu. És curiós que depèn d’on hagi nascut cadascú tingui un Déu o un altre, no??? La meva teoria és que fa milers d’anys ens visitaven uns éssers superiors, uns éssers vinguts d’un altra galàxia, interessats o atrets pel nostre planeta. Aquests éssers van donar grans coneixements a les persones que vivien a llavors, d’aquí vindria que cada racó del planeta tingui un Déu diferent, procedent, curiosament...., tots del cel, QUINA CASUALITAT!!!!. Pels habitants de llavors, els éssers que venien del cel a solucionar la vida, eren Déus, clar que eren Déus!!! Els hi estaven ensenyant coses increïbles, coses que en aquell moment eren impensables de fer, devien quedar-se meravellats, tan coneixement els devia deixar bocabadats!! Per ells era un gran savi, un gran déu.

Més d’un riurà quan digui que les Piramides d’Egipte devien ser alçades amb l’ajuda d’un ésser superior.... perquè on estar escrit que les piràmides les va aixecar tot sol l’home?? Perquè, suposo, que no hi ha documentació real, sense comptar la documentació de tesis, especulacions (com la meva), que pugui certificar i demostrar que van ser els homes que van aixecar tals monuments....

Si a mi, amb la tecnologia que tenim avui dia, amb demanessin aixecar una piràmide de tals dimensions, no sabria pas com fer-ho, tot i tenint grues de gran envergadura. Per lo què no em trago que aixequessin les pedres amb bastons de fusta!!!! A més, tinc més preguntes, d’on coi treien aquelles pedres gegantines al mig d’un desert de sorra?? I a més sense comptar amb uns grans trailers per transportar tanta pedra gegantina, algú em dirà que feien córrer les pedres amb troncs de fusta, però jo crec que no és pas possible, us imagineu la pedra que va caure de Montserrat sobre un tauló de fusta?? Crec que hauria petat oi?? Doncs penso el mateix d’unes pedres de semblants característiques i pes!!!!

De les piràmides tinc una gran pregunta??? Si no existia la corrent elèctrica com coi si veien dins dels passadissos??? Algú em dirà que amb espelmes, oi?? Doncs crec que no pot ser, ja que no existeix cap marca en el sostre ni a les parets, dels típics cercles negres que deixa la combustió. Doncs, com podrien veure dintre els passadissos i cambres de la piràmide sense espelmes? Com van poder pintar aquells jeroglífics sense il·luminació?


Com van poder els Mexicans, calcular el punt exacte d’entrada del sol a l’inici de la primavera, si ni tan sols havia nascut Aristòtil, Arquímides o qualsevol altre matemàtic o enginyer?? Amb la quantitat de càlculs matemàtics que són necessaris per fer tal cosa! O com carai van tallar les pedres que ni el làser més precís que existeix avui dia pot tallar amb tanta precisió i qualitat??

Crec que hi ha bastant tema a parlar. Espero no ferir les persones que realment pensen que segueix existint un Déu superpoderós que deixa que mori gent de gana, que existeixin les guerres, la pobresa, les malalties incurables i un llarg etc...

2 comentaris:

(A)Nneta ha dit...

A tu, amore, l'ET et va causar un traume molt bèstia, eh????!!!
Ja saps q com a historiadora rebato moltes de les teves teories de les qual, et recordo, hi ha documentació...
Xo tampoc no et puc negar que hi han encara molts misteris per resoldre....

Albert ha dit...

Ostres! Cuñaaaaaaaaaaaaaaooooo!!! T'has ficat en un terreny espinós, i amb la dona que tens al costat...

Bé, comensant pel principi, et diré que si recordes les clases de Filosofia, més concretament el món de les idees de Plató, això podria explicar la creació, perqué jo penso que l'univers es una creació mental de Déu (això en Metafísica s'anomena Principi del Mentalisme).

En segon lloc, a les piramides d'Egipte, i he llegit un llibre al respecte, en les mesures dels passadissos hi ha una cronologia exacte dels aconteixements principals de la historia de la humanitat ( la 1a guerra mundial, la segona, la bomba atómica, etc...). Apart, en una época més tardana després dels faraons servia com a camí iniciatic pels grans mestres de la Metafísica (recomano llegir "El Kybalion", és a casa els meus pares el pots agafar. Allá descobriràs que es això de la Metafísica, que no té res que veure amb la que ens expliquen a Filosofia).

També estic d'acord que sense la intervenció d'éssers superiors no s'expliquen moltes coses. Pero d'aqui a anomenar-los com a extraterrestres hi va un bon tros. Suposo que alguns si ho eren, altres eren "angels", altres gegants (a la Biblia hi ha moltes referencies a gegants, i també a l'antiga cultura Sumeria, Babilònica, etc...). Per mi tot està lligat : la desparició de l'Atlantida, les coincidencies entre les cultures egipcia i mesoamericana. Diuen que l'Atlantida estava al mig de l'Atlàntic i quan es va enfonsar la població va emigrar cap a Africa i cap a Centro-Amèrica. Aquests emigrants es van convertir en els Déus Egipcis i els Déus Tolteques (dels que deriven els aztecas i els maies) degut a que eren molt avansats. I la prova es que les dues cultures van sofrir un salt espectacular de cop, sense transició, com si algu hagués aparegut i els hagués explicat tot el que van aprendre.

En fi, es un tema molt llarg i molt interessant.